e
Banner

Etiketler: taner ankara



Batu uluslararası projelere odaklanacak


Yayın: 20-02-2016
Kategori: Lojistik

Proje ve ağır yük taşımacılığında bugüne kadar daha çok yurtiçindeki projelere odaklandıklarını belirten Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, “2016 yılı hedefimiz uluslararası projelerde daha etkin olmak” diyor. Ankara, odaklanacakları pazarları ise, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler ve İran olarak sıralıyor. 




Batu’nun minivan servisi revaçta


Yayın: 18-04-2016
Kategori: Lojistik

Batu International Logistics’in otomotiv sektörü için havayoluna alternatif olarak geliştirdiği minivan ultra ekspres servis hizmetine talep artıyor. 




Batu taşımalarının %25'ini ADR’li yükler oluşturuyor



Batu International Logistics’in toplam taşımalarının %25'ini ADR'li yükler oluşturuyor. 2015’te tehlikeli madde taşımacılığı alanında, ciro ve yapılan operasyon bazında ’lik bir büyüme yakaladıklarını belirten Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara,  “ADR’li araç sayımızı artırarak tehlike madde taşımacılığındaki payımızı artırmak önceliklerimiz arasında” diyor. 




Batu’nun gündeminde şirket satın almaları var


Yayın: 03-02-2017
Kategori: Lojistik

Son aylarda Anadolu’daki üreticilere yönelik verilen teşvikler sayesinde, üretimin bu bölgeye doğru kaymaya başladığını belirten Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara “Biz de buradaki gelişmeleri takip ederek yatırımlarımızı burada gerçekleştireceğiz. Bölgeyi iyi bilen şirketler ile know-how paylaşımına da gidebilir, satın almalar da yapabiliriz” dedi.
zirve_banner
 
 
 
 
 




Batu enerji ve inşaat sektöründeki projeleri için sahada olacak



Proje ve ağır yük taşımacılığında enerji ve inşaat sektöründeki projelere yoğunlaştıklarını belirten Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, “Ülkemizde gerçekleşen büyük çaplı yatırımlar, proje lojistiği sektörünü de hareketlendiriyor. Proje lojistiğinin Türkiye lojistik sektörü içindeki payı ’a ulaştı. Batu International Logistics olarak, enerji ve inşaat sektöründeki yatırımları takip ederek büyüme hedeflerimize uygun yatırımlar yapacağız” dedi. 
 




BATU to settle in Trieste


Yayın: 18-05-2017
Kategori: Karayolu

Batu which is one of the rapidly growing logistics groups of Turkey, is preparing to make a new breakthrough in Europe. The group plans to start up an office in Trieste which is an important gate for the shipments made from Turkey. Batu International Logistics Chairman Taner Ankara states that they shall complete the settlement in Trieste in the first half of this year. 




Yeni OSB’lere lojistik desteği


Yayın: 08-06-2017
Kategori: Karayolu

Devlet teşvikiyle KOBİ’lerin İstanbul dışına taşınma sürecinde sona gelindi. Yeni kurulacak OSB’lerdeki lojistik faaliyetlerin aksamadan devam etmesinin öneminden bahseden Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, bu bölgelerdeki çalışmalarına ağırlık vereceklerini açıkladı.




Batu’dan tekstil sektörüne katma değerli hizmetler


Yayın: 22-06-2017
Kategori: Lojistik

Toplam ihracat taşımalarının %65’ini tekstil lojistiğinin oluşturduğunu belirten Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, “Askılı tekstil ürünlerini müşterilerimizin Avrupa’daki şehir içlerindeki mağazalara teslimatını yapıyoruz. Bu sayede tekstil ve hazır giyim sektöründe öncelikli tercih edilir hale geldik” diyor.  




Batu İran’da yeni partnerle dirsek temasında


Yayın: 20-07-2017
Kategori: Lojistik

İran’da yeni partnerlik anlaşmaları için çalışma yürüttüklerini açıklayan Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, “Avrupa’da olduğu gibi bu bölgede de önemli bir oyuncu olmak istiyoruz” diyor.  




BATU’nun iş hacminin dörtte birini gıda oluşturacak


Yayın: 18-10-2017
Kategori: Lojistik

Gıdanın iş hacmi içindeki payını %25’e çıkarmayı hedefleyen Batu International Logistics, filosundaki frigorifik araç sayısını arttırmaya ve Almanya’da da depo yatırımı yapmaya hazırlanıyor.